Sanitaire voorzieningen en riolering

Een geheel van installaties, voorzieningen en netwerken voor de ontvangst, verwijdering, behandeling en desinfectie van verontreinigd afvalwater wordt een rioleringsstelsel genoemd. De goede werking van het rioolstelsel is onmogelijk zonder de ontwikkeling van een voorontwerp. Bij het ontwerp wordt speciale aandacht besteed aan de eisen van milieuvriendelijkheid, veiligheid en bedieningsgemak van de riolering, de beschikbaarheid van een gecentraliseerd rioleringsnetwerk, de keuze van de locatie, het aantal bewoners, het aantal badkamers, gootstenen en huishoudelijke apparaten die water moeten afvoeren.

Wij voeren uit:

1. ontwerp van sanitaire netwerken en rioleringssystemen;

2. installatie van septic tanks;

3. installatie van sanitair

4. installatie van sanitair;

5. aanpassing en onderhoud van apparatuur.

– Verwarming

Het verwarmingssysteem speelt een belangrijke rol bij het garanderen van een comfortabel verblijf voor de bewoners van het huis. Bij het ontwerpen van een systeem is het noodzakelijk om een berekening te maken die rekening houdt met de gemiddelde wintertemperatuur, verwarmingsapparatuur en de capaciteit ervan, type brandstof en warmteverlies van het gebouw.

Ons bedrijf levert diensten voor:

1. ontwerp en selectie van het verwarmingssysteem en zijn componenten;

2. installatie van de onderdelen van het verwarmingssysteem;

3. inbedrijfstelling, opstarten en onderhoud van het verwarmingssysteem.

– Ventilatie

De belangrijkste taak van het ventilatiesysteem is te zorgen voor een schone en comfortabele luchtomgeving.

De ontwikkeling van ontwerpoplossingen voor ventilatiesystemen is een verplichte fase in het ontwerp van gebouwen of woongebouwen. De installatie van dergelijke systemen zonder voorontwerp kan leiden tot gevolgen zoals lawaai, tocht of overmatig energieverbruik.

Dankzij onze ervaring op de bouwmarkt kunnen wij de hele cyclus van werkzaamheden voor de installatie van ventilatiesystemen uitvoeren, namelijk

– ontwerp van ventilatiesystemen

– levering van apparatuur;

– installatie en inbedrijfstelling.

Technische voorzieningen

Het moderne comfortabele leven is onmogelijk zonder voorzieningen; elektriciteit, watervoorziening, verwarming, ventilatie. Dit zijn de systemen die worden gecombineerd door het concept van technische netwerken (technische communicatie). Met andere woorden, technische netwerken voorzien ons van licht, warmte, schoon water en lucht. 

De belangrijkste technische netwerken (communicatie) omvatten: elektriciteit, gas, water, verwarmings- en luchtverversingssystemen (airconditioning en ventilatie), sanitair en riolering.

Elektriciteitsvoorziening

Het belangrijkste technische netwerk van een particuliere woning is de elektriciteitsvoorziening. Een stabiele werking van de elektriciteitsvoorziening is de sleutel tot de goede werking van alle andere netwerken: watervoorziening, verwarming en riolering. Voor een goede werking van het elektriciteitsnet is het noodzakelijk om alle nodige berekeningen uit te voeren en na te denken over het elektrische circuit, met inbegrip van alle noodzakelijke elementen, belastingen en verbruikers, alvorens met de installatie ervan te beginnen.

Wij kunnen het volledige gamma van elektrische werken uitvoeren:

ontwerp van elektrische netwerken;

installatie van het elektrische netwerk (leggen van kabels, installatie van verlichtingsarmaturen en armaturen);

inbedrijfstelling en aanpassing.

– Watervoorziening

De watervoorziening is bedoeld om water te leveren voor drinkwater, huishoudelijk gebruik, brandbestrijding en andere behoeften. Het systeem wordt ontworpen om aan alle behoeften en belastingen te voldoen, en om rekening te houden met de specifieke kenmerken van het gebied: of het mogelijk is aan te sluiten op een gecentraliseerde watervoorziening, en zo niet, of het nodig is een autonome watervoorziening te creëren, d.w.z. het boren van putten.