Uitbouw en zolders

Heeft u al een huis en wilt u iets nieuws? Voeg wat ruimte toe!

Het creëren van extra leefruimte maakt uw gezin gelukkiger en verhoogt de marktwaarde van uw huis!

Hier zijn enkele opties om de leefruimte te vergroten:

– Door van buitenaf extra kamers aan uw huis te bouwen, vergroot u de reële oppervlakte zonder grote financiële verliezen. Immers, u hoeft het huis niet te verlaten tijdens de bouwperiode en het budget besteed aan nieuwe constructies wordt volledig gecompenseerd wanneer u verkoopt. U krijgt dus een nieuwe ruimte zonder de bestaande structuur te vernietigen.

– Bovenop toevoegen is een andere geweldige methode, vooral als uw omgeving u beperkt. Voordat u een zolder bouwt, moet u de stevigheid van de structuur en de fundering controleren.  Een zolder indelen of ombouwen tot woonruimte zal helpen om de leefruimte van het gebouw te vergroten zonder onnodige bouwwerkzaamheden. 

– Een kelder is vaak een betere keuze voor verbouwing dan een zolder, omdat deze meestal steviger is gebouwd. De muren zijn sterker en de vloer rust op vaste grond. Vochtigheid is bijna altijd een probleem, maar dat kan worden opgelost!

– Door onnodige muren in het huis te slopen en kleine kamers samen te voegen ontstaat een comfortabelere leefomgeving en wordt de ruimte in het huis visueel vergroot. 

– Een garage ombouwen tot woonruimte is ook een optie, maar het kan de waarde van het huis juist verminderen. Auto’s hebben immers ook opslagruimte nodig.

Als u van plan bent om de oppervlakte van uw huis te vergroten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zullen de beschikbare tekeningen in detail bestuderen, de nodige metingen/onderzoeken uitvoeren, projectdocumentatie voorbereiden en alle bouwwerkzaamheden professioneel en efficiënt uitvoeren.