Huizen op wielen. Tiny Houses

Een camper is de belichaming van de droom van een comfortabele vakantie waar dan ook. Dit is uw kleine huis, uw favoriete dingen, comfort en gezelligheid midden in het bos, in de bergen, aan zee… Waar u ook van houdt, luidruchtige feesten of rust, campers van een Oekraïense fabrikant worden een betrouwbaar en comfortabel onderkomen.

Tot nu toe werden Tiny Houses van de Oekraïense fabrikant gekocht in Frankrijk, Portugal en Duitsland. Vandaag is GH-groep verheugd om uitstekende stacaravans uit Oekraïne aan te bieden aan mensen in Nederland en België.

Voordelen van stacaravans:

1. Product van de fabrikant. Uw huis kan in twee tot drie weken klaar zijn, afhankelijk van het model, het ontwerp en de uitrusting. Wij garanderen Europese kwaliteit werk met behulp van moderne technologieën.

2. Logistiek. U hoeft zich geen zorgen te maken over de levering van uw huis naar elke plaats in Europa. Onze logistieke partner zal dit tijdig en grondig doen. Wij doen alles voor u.

3. Werken met ons zal geen zorgen brengen, partners in Duitsland, Frankrijk, Nederland, België zullen helpen met de installatie en het onderhoud van uw huis.

4. Dankzij Tiny House kunt u vrij zijn van gebondenheid aan een vaste woonplaats.

5. Je huis kan gemakkelijk ongebonden worden gemaakt aan elektriciteitsnetten en andere communicatiemiddelen – voor het geval je besluit weg te lopen van de beschaafde wereld.

6. Onze huizen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en kunnen worden uitgerust met verschillende bronnen van alternatieve energie.

7. Wij bouwen snel, vanaf het moment van bestellen tot de vestiging – 3-5 weken.

8. Elk huis wordt op bestelling gemaakt en kan volledig aan uw wensen voldoen.

9. Wanneer uw huis te klein wordt, kunt u de oppervlakte vergroten – bestel nieuwe modules bij ons, en het zal weer snel en probleemloos zijn.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen! De camper wacht op u! Wij nemen u mee naar uw dromen!!!