Restauratie van houten elementen van het huis

Hout was in het verleden een van de meest gebruikte materialen voor het bouwen en decoreren van huizen, maar ook nu is het nog populair. In Europese steden zijn vaak echte meesterwerken van houten architectuur te vinden. In Nederland is hout een belangrijk element in de decoratie van traditionele huizen. 

Houten ramen, deuren, luiken, zichtbare decoratieve balken, houten goten voor het opvangen van regenwater, zichtbare delen van dakconstructies – spanten, windschermen – zijn geen volledige lijst van houten onderdelen van traditionele huizen. Al deze elementen vereisen constante zorg, en van tijd tot tijd, restauratie of zelfs vervanging. Wanneer het hout het einde van zijn levensduur heeft bereikt, is het belangrijk om specialisten te vinden die een kopie kunnen maken. In ons werk houden we ons altijd aan het authentieke ontwerp, terwijl we gebruik maken van moderne gereedschappen en technologieën voor het werken met hout.

Als u op zoek bent naar echte kenners van houten elementen in huisdecoratie, mensen die de schoonheid en “ziel” van hout begrijpen, ambachtslieden die een getrouwe kopie kunnen maken van bestaande houten onderdelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Na een ontmoeting ter plaatse, inspectie en foto/video opname, werken wij een gedetailleerde tekening en prijsofferte uit. 

Wij zullen u aangenaam verrassen met de kwaliteit van de afwerking en het prijsniveau!