Interieurontwerp

Bij de inrichting van een huis of appartement is het belangrijk om na te denken over de inrichting van alle kamers. Het interieur van de kamers moet tegelijkertijd harmonieus, functioneel en comfortabel zijn. 

Wij creëren unieke, auteursinterieurs waarin u zich prettig voelt wonen en werken, die uw individualiteit benadrukken en volledig aan uw wensen voldoen.

Als resultaat van de samenwerking met ons ontvangt u een Interieur Design Project. 

Een inrichtingsproject is een geheel van documenten die in de loop van het ontwerpwerk volgens de taakomschrijving worden ontwikkeld. De samenstelling van het interieurontwerp project omvat alle noodzakelijke tekeningen en documenten die nodig zijn om de geplande werkzaamheden uit te voeren. Een interieurontwerp project ontwikkeld door onze specialisten zal een volledig pakket documenten bevatten, evenals driedimensionale modellen van de toekomstige inrichting van de ruimte.

Ons bedrijf biedt interieurontwerpdiensten op de volgende gebieden:

– Interieurontwerp van woningen:

– interieurontwerp van appartementen,

– interieurontwerp van vakantiehuisjes,

– interieurontwerp van huizen;

– Interieurontwerp van openbare ruimtes:

– interieurontwerp van bedrijfspanden:

– interieurontwerp van kantoren, winkels,

– interieurontwerp van restaurants en cafés;

 Afwerking en reparatie:

– renovatie van appartementen en kantoren, 

– renovatie van huisjes en landhuizen, 

– restaurantdecoratie, 

– reparatie en decoratie van niet-residentiële gebouwen,

– selectie van meubilair of meubilair op maat

Op dit moment staan wij klaar om u een breed scala aan interieurdiensten aan te bieden in verschillende richtingen en stijlen: van klassieke interieurinrichting tot moderne inrichting van huizen en andere woongebouwen (herenhuizen, landhuizen, kantoren, appartementen, restaurants).