Gebruiksklare modulaire gebouwen

Gebruiksklare bouw van modulaire gebouwen is vaak doeltreffender en rendabeler dan kapitaalbouw, waarvoor veel tijd en materiaal moet worden geïnvesteerd. Dit leidt tot een toename van de vraag naar gebouwen die driedimensionale modules zijn die met behulp van hoogtechnologische bouwtechnieken op een stevige fundering worden gemonteerd. Hierdoor krijgt de ontwikkelaar een functionele en praktische woonruimte. Bovendien zijn dergelijke gebouwen in vergelijking met een stilstaand huis of appartement goedkoop.

De prijs van een modulair huis hangt af van de volgende kenmerken

– kenmerken van de bouwgrond;

– type fundering;

– totale oppervlakte;

– aantal verdiepingen

– complexiteit van de indeling

– afwerkingsmaterialen;

– afstand tot vervoer.

Het meest betaalbare is een standaard modulair huis in de vorm van een rechthoek. In de regel bevat het:

– keuken

– badkamer

– woonkamer;

– twee slaapkamers.

Met een toename van het aantal kamers nemen ook de materiële en technische kosten toe, wat bijgevolg de totale bouwkosten beïnvloedt. 

Projecten voor sleutelklare modulaire huizen

Een goed ontworpen project is een van de garanties dat u niet alleen een mooi, maar ook een betrouwbaar, comfortabel woongebouw voor permanente bewoning krijgt. De architecten van het bedrijf staan klaar om u zowel kant-en-klare projecten als de creatie van individuele kant-en-klare ontwikkelingen aan te bieden. Wij bieden een keuze aan gebouwen die verschillen in grootte, doel en stijl. U kunt bij ons kiezen en bestellen

– een modulair minihuis op sleutelklare basis;

– een gebouw met twee verdiepingen en een grote oppervlakte;

– landhuisversies van gebouwen.

Alle gebouwen zijn vorst- en brandbestendig, voorzien van alles wat nodig is voor een comfortabel gezinsleven, en zowel van binnen als van buiten aantrekkelijk. 

Wat is het verschil tussen kant-en-klare modulaire huizen en kapitale gebouwen?

– U kunt in korte tijd kant-en-klare woningen krijgen. Slechts een paar dagen – en een gebouw geassembleerd uit modules zal pronken op uw site. Het huis kan kant-en-klaar worden geleverd of ter plaatse worden geassembleerd.

– Een kant-en-klare modulaire faciliteit is geen kapitaalstructuur, daarom is voor de bouw ervan geen vergunning van het BTI en andere documentatie nodig.

– Prefabgebouwen kunnen vele malen worden gedemonteerd en weer gemonteerd, wat handig is voor gezinnen die van tijd tot tijd van plaats moeten verhuizen. Ze kunnen ook na verloop van tijd worden uitgebreid, waardoor de bruikbare oppervlakte toeneemt.

– De aankoop van een woonhuis is goedkoper dan een kapitaal analoog, wat te danken is aan de productie van modules en de bijzonderheden van gebouwen (ontbreken van een kapitaalfundering).

– De huizen zijn geschikt voor permanente gezinsbewoning en zijn comfortabel, ongeacht het seizoen. Verwarming en koeling van gebouwen vergen geen grote financiële en tijdskosten, wat uiteindelijk van invloed is op de hoogte van de energierekening.

– Onze ontwerpers denken zorgvuldig na over verwarming, verlichting en zelfs plaatsing van meubilair, zodat u onnodige kosten kunt vermijden wanneer u in uw gebouw investeert. 

Bent u op zoek naar kant-en-klare modulaire huizen tegen lage kosten? Ons bedrijf staat klaar om te helpen bij het oplossen van dit probleem, te beginnen met de creatie van het project en eindigend met de ingebruikname van de woningen.